fredag den 10. august 2012

SOV NU!!

Ligger helt bombet, ved siden af en lille Axel der endelig (igen) er faldet i søvn. Vi er i gang med, at lære ham, at falde i søvn af sig selv. Og det går normalt rigtig godt. Bare ikke lige i aften. Der var kæmpe drama. Han var faldet i søvn for halvanden time siden, men vågnede så igen og syntes, at nu var han klar til ballade.... Men puttes skulle han og det faldt ikke i god jord. Han skreg som en sindsyg igennem alle sangene og kyssene. Tre helt nye former for gråd, alle dybt ulykkelige. Fuck det er hårdt. Lille trold. Blev nødt til tilsidst bare at ligge ham til mig og lade ham spise, selvom det slet ikke var meningen. Han skulle jo netop lære, at falde i søvn uden amning. Han blev selvfølgelig stille med det samme og nu sover han i vores seng. Puha. Ville ønske, at Frederik ikke arbejdede om aftenen. Og bliver ked af det, når jeg tænker på, at han jo nok kommer til at græde sådan her, nede i vuggestuen, helt uforstående for hvor vi er henne. Må.ikke.tænke.sådanne.tanker...
Hm. Til gengæld har vi haft fint besøg af min skønne veninde (moster) Katja fra Jylland, som til næste sommer flytter til København! YAY. Axel har nydt godt, af den ekstra opmærksomhed fra bonus mosteren ;-) Vil langt om længe krybe ind under dynen, nu er min (savnede) mand også snart hjemme.
IJ.

- Skrev dette indlæg tidligt på aftenen, putnings-helvedet?? Ja det gentog vi da flere gange efterfølgende. Crap og godnat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar